kwaliteitswerkplaats 4 | 8 mei

Op de goede weg?
In deze vierde kwaliteitswerkplaats blikken we terug op de eerste bijeenkomst: Zijn we nog op de goede weg? We checken dit aan de voorafgestelde 'criteria' voor een goed werkend Kwaliteitssysteem in de eerste bijeenkomst. We leggen deze criteria naast de nieuwste tekst 'Samen kwaliteit maken in de speeltuin'.

Terugkoppeling instrumenten Bestuurskamer, Website, Collegiale visitatie en Kwaliteitsspel 
Er is in verschillende groepjes verder gewerkt en geexperimenteerd met de kwaliteitsinstrumenten. Per instrument wordt er gekeken hoe dit zo licht mogelijk georganiseerd kan worden en ook hoe deze instrumenten met elkaar onderling in verband staan. We onderzoeken met elkaar hoe we met het kwaliteissysteem verder kunnen experimenteren en dit breder in de speeltuingemeenschap kunnen brengen.

Ondersteunen borging kwaliteitssysteem
Omdat de ondersteuning van Marieke, Wouter en Suzan afneemt, wordt ook de vraag gesteld wie of welke organisatie uit de speeltuingemeenschap deze ondersteuning wil overnemen.
Een aantal mensen uit de groep zijn hierover enthousiast. Mocht jij ook interesse hebben in het mee-experimenteren met de verschillende instrumenten en/of het verder borgen van het Kwaliteitssysteem in de speeltuingemeenschap? Neem contact op met Suzan Verdonschot suzan@speeltuinen.org of bel 06-22351256.Comments